X
A palinka.com weboldalon Ön gyakorlatilag az egyes pálinkafőzdék saját webáruházaiban, az azok által nyújtott feltételekkel vásárolhat. Ez vonatkozik az árra, a kiszállítási kondíciókra és minden egyéb feltételre is. Nálunk kiválasztja és megrendeli a terméket, az adott főzde pedig a saját feltételei szerint teljesíti azt.

Miért érdemes a palinka.com weboldalon vásárolni?

  - Közvetlenül a pálinkafőzdéktől, azok feltételeivel vásárolhat
  - Több mint 250 prémium termékből választhat
  - Egyedülálló keresési lehetőség áll a rendelkezésére
  - Nem kell több weboldalra belépnie és azokat végigböngésznie
X
Mézesek:
Habár a „mézes pálinka” kifejezést a napi beszédben széleskörűen használják és Magyarországon régi hagyománya van a pálinka mézzel való ízesítésének, az érvényes törvényi rendelkezések szerint "mézes pálinka”, mint pálinkafajta nem létezik, hiszen a pálinka készítéséhez semmilyen adalékanyag, így a méz használata sem engedélyezett. Webáruházunkban ezért a „mézesek” kifejezéssel jelöljük a mézzel ízesített pálinkákat.
Pálinka órák élőblog
Kosár tartalma
0 Ft

Ma este befűtünk, de nem csak az üstnek!

IDŐPONT: 2012.07.15   VENDÉG: PACH GÁBOR
2012.07.13 14:45
Vasárnap este újra PÁLINKA ÓRÁK ÉLŐBLOG a WWW.PALINKA.COM-on! Este 9 és 10 óra között a Zimek Főzde kócos és beszólós pálinkafőző mesterét, Pach Gábort faggatom a Dél-Balaton gyümölcseiről, a fatüzelésről, a rézelejéről és örök szerelmemről a nemes törkölypálinkákról is. Nézzetek be e késői órán! Várok Mindenkit!

Pach Gábor a pálinkaszakma egyik legérdekesebb fenegyereke. Mondanivalója, stílusa is szögleteses, érces és karcos, de mindenképpen elgondolkodtató. Amit a főzdében művel, az viszont maga a csoda. Zsonglőr ő a javából, szelepek ki-be, szeme a hőmérsékleteken, kispohár a kézben, szippant, kóstol, elemez – és a hűtőből ceruzabél vékonyságban alácsordogáló kincs magáért beszél. Legyen az termesztett vagy vadgyümölcs, virág, kávé, kömény, esetleg fehér vagy vörös törköly alapanyag – keze alól nem kerülhet ki gyenge ital. Talán nem is főzdének érzi ő a Zamárdiban lévő főzdét hanem laboratóriumnak, a pálinkák űrállomásának. Az Élőblogban az alapanyag kiválasztásának és a pálinka főzésének mestertitkairól kérdezem, de nem kerülhetjük majd ki az egyre izgalmasabbá váló pálinkaturizmus kérdését sem. Egy biztos, unatkozni nem fogtok!


CSEH GÁBOR
okl. pálinkakészítő, élelmiszeripari mérnök, borász

Megosztás  |  

Hozzászólások

  vagy  
„PÁLINKA ÓRÁK” ÉLŐBLOG
Élőblog – formabontó írásos beszélgetés a pálinka kapcsán a pálinkáról és mindenről, ami körülötte történik. A szakma egy-egy elismert képviselőjét kéthetente hívom billentyűzetre, hogy őszintén, kendőzetlenül csevegjünk nemzeti italunk múltjáról, jelenéről és legfőképp jövőjéről.
Kérdezzetek, szóljatok hozzá!
Várlak Benneteket egy kattintásra!

Blogger
CSEH GÁBOR
okl. pálinkakészítő, élelmiszeripari mérnök, borász
BLOG archívum:
2013
Címkék:
ajándék, alapanyag, aperitif, arculat, bérfőzés, bírálat, borpárlat, brand, brandy, catering, cékla, cimke, cognac, design, digestiv, Dionysos, Eck Johanna, egyetem, étel, fesztivál, főzés, garancia, gasztronómia, Globusz-Gourmet, gönci barack, grappa, GUM, Gusto , gyümölcs, gyümölcspálinka, hagyomány, határon túli magyarság, hernyáklaci, hungaricum, hungarikum, image, ital, íz, karácsony, Kárpát-medence, kávé, képzés, kézműves, kommunikáció, kóstoló, málna, márka, marketing, medvehagyma, mézes pálinka, mézes szeszesital, Michelin-csillag, minőség, Moszkva, Nobilis, OKJ, oktatás, Onyx, Oroszország, ouzo, Pach Gábor, palack, pálinka, palinka, Pálinkafarm, pálinkafesztivál, pálinkaturizmus, palóc, párlat, párlatkészítő, Petzold Attila, rendezvény, rézüst, sárgarépa, seprő, Somogyi József, spárga, szakiskola, Szár, Szentpétervár, szeszipar, szilva, szőlő, tanfolyam, tequila, Tokaj, törköly, törkölypálinka, torony, törvény, Totth Gedeon, vadgyümölcsök, vásár, védjegy, vendéglátás, Vértes, vodka, zeller, zöldségpárlat
Elfogadott bankkártyák